Hírlevél
*Név:

*E-mail cím:


C60-as Faszén (fullerén) 90 kapszula (G&G)

Ár: 5.100 Ft
Gyártó: G&G Vitamins
Cikkszám: 48787
Értékelés
0 vélemény
Kosárba

Lúgosítás és méregtelenítés egyszerre! 

 

Miben segít?

  • erőteljesen méregteleníti testünket  
  • több, mint 4000-féle toxin megkötésére képes a belekben
  • lúgosítja szervezetünket
  • hozzájárul a sav-bázis egyensúly fenntartásához
  • javítja a tápanyagok, vitaminok felszívódását és hasznosulását
  • hozzájárul az ideális testsúly eléréséhez
  • lassítja az öregedési folyamatokat
  • erős antioxidáns, semlegesíti a káros szabadgyököket.
  • Candida gomba ellen ajánlott
  • allergiás bőrproblémák esetén segíthet 

 

Termékleírás:

Az élet alapvető építőköve a szén. Egészen 1985-ig úgy tudtuk, hogy a földön tiszta formában csak kétféleképpen fordul elő: mint grafit és mint gyémánt. Aztán egy közös kutatási projekt során Harold Kroto, a University of Sussex, valamint Richard Smalley és Robert Curl, a Rice University kutatói olyan felfedezést tettek, amely 1996-ban Nobel-díjat hozott számukra. Felfedezték a szén harmadik, tiszta előfordulási formáját, amit Buckminster-fullerénnek neveztek el. Ennek az anyagnak a molekuláris formája a C60. A hatvan szénatom egy üreges, ketrecváz formában kapcsolódik egymáshoz, amely leginkább egy amerikai építész és feltaláló, Buckminster Fuller által tervezett gömbkupolára hasonlít. Innen tehát a név.

A C60-at felfedezése óta az élet és a tudomány számos területén alkalmazták nagy sikerrel, de a leginkább figyelemre méltó eredményeket a gyógyítás és az egészségmegőrzés területén érték el.

Mielőtt részleteznénk a C60-as szén pozitív tulajdonságait, tisztázzunk egy esetleges félreértést! Szinte mindannyiunk találkozott már életében a hagyományos, patikában kapható széntablettával, melyet általában valamilyen akkut emésztőrendszeri fertőzés vagy mérgezés esetén vettünk be. Nos a C60 nem ugyanaz, mint a hagyományos széntabletta! Természetesen vannak közös tulajdonságaik, de egyenlőségjelet tenni a kettő közé, olyan, mintha egy csúcsmodell Mercedest vagy Teslát egy lapon említenénk egy 40 éves Trabanttal, csak azért, mert mindkettő gépjármű.

A hagyományos széntablettához képest a C60 hatásmechanizmusai sokkal erőteljesebbek és szerteágazóbbak, ráadásul a tisztasági foka is sokkal magasabb! 

A C60-as szén első és legfontosabb tulajdonsága a rendkívül erős méregtelenítő hatás. Fontos kiemelnünk, hogy a hagyományos széntablettával szemben, ami vízben oldódó, a C60-as szén zsírban oldódik, ezért testünkben, illetve pontosabban bélrendszerünkben sokkal hatékonyabban tudja magához vonzani, csatolni a különféle méreganyagokat.

A C60 fullerén porózus felszíne negatív töltésű, így képes magához vonzani a pozitív töltésű méreg-, és salakanyagokat. Antioxidáns hatása is erőteljes, hiszen szabad elektronjainak köszönhetően képes semlegesíteni a bélrendszerünkben keletkezett, illetve bejutott káros szabadgyököket.

Testünk alapvetően egy rendkívül kifinomult sav-bázis egyensúlyt fenntartó mechanizmust működtet. Ennek központi eleme, hogy vérünk pH-értéke semmi esetre sem mozdulhat ki egy nagyon szűk tartományból (7,35-7,45). Testünk ezt az egyensúlyt különböző olyan anyagok termelődésének szabályozásával tudja fenntartani, melyek szükség esetén a vérbe kerülve megelőzik a pH érték túlzott elmozdulását. Ha vérünk pH-ja elindul a túl savas tartomány irányába, ami egy átlagos ember életvitele és étrendje alapján könnyen bekövetkezik, testünk egy bikarbonát nevű lúgosító hatású vegyülettel válaszol és visszatéríti, illetve benntartja vérünket a 7,35-7,45-ös tartományban. 

A kaliforniai Egyetem tanára, Dr. Lynda Frassetto, 1996-ban közzétett egy tanulmányt, amely bemutatta, hogy az emberi vérben lévő bikarbonát szintek életkorunk előrehaladtával csökkennek. Az átlagos hidrogén-karbonát szint 45 éves korig állandó, majd ezután jelentős csökkenés következik be. A fizikai öregedés akkor gyorsul fel, amikor a vérben a bikarbonát szint csökkeni kezd. Mivel ezek a szintek csökkennek, a test kevésbé képes semlegesíteni a vérbe kerülő savas vegyületeket, és az öregedési folyamatok a velük járó panaszokkal és testi tünetekkel együtt látványosan beindulnak.

A C60-as fullerén egy nagy kapacitású szuper szivacsként, több mint 4000-féle savas kémhatású méreganyagot és anyagcsere mellékterméket képes magába szívni a beleinkben. Ezek a toxinok így ahelyett, hogy a keringésbe kerülnének és savasítanák vérünket, a C60-al egy kötésben ártalmatlanul távoznak testünkből. Ezáltal a C60-as szén nagymértékben hozzájárul szervezetünk méregtelenítéséhez és lúgosításához is egyaránt!

Mivel a C60-as szén hatékonyan megtisztítja szervezetünket a káros méreganyagoktól, ennek következtében bizonyos emésztési problémák (szelesség, puffadás, görcsök) megszűnhetnek, a tápanyag felszívódás javul, immunrendszerünk erősödik, energiaszintünk nő és az allergiás reakciók is enyhülhetnek. Testünk sav-bázis egyensúlya könnyebben fenntarthatóvá válik, az öregedési folyamatok lelassulnak.

A G&G által gyártott C60-as fullerén a legjobb minőségű keményfa szénből készül. 

Ez a készítmény a G&G által kifejlesztett és szabadalmaztatott speciális TRUFILTM kapszulázási eljárásmóddal készült. Ez a forradalmi technológia lehetővé teszi, hogy a termék csak az aktív hatóanyagokat tartalmazza, és semmi mást! Ezért a készítmény nem tartalmaz semmilyen mesterséges vivőanyagot, kötőanyagot, töltőanyagot, hordozóanyagot, tömegnövelő szert, szinezéket vagy tartósítószert. Szintén nem tartalmaz cukrot, élesztőt, glutént, gabonát vagy laktózt. Garantált antiallergén formula.

Az összetevők 100% természetes alapúak és a termékek jelentős részében növényi eredetűek. A gyógynövény készítmények esetében jónéhány kivonat organikus (bio-) tisztaságú, melyet a címke külön jelez.  A gyártás során semmilyen hőt nem alkalmaznak. A kapszulahéj, amibe az aktív hatóanyagok kerülnek, minden esetben növényi eredetű. Bizonyos kapszulás G&G termékeknél természetes alapként, kövön őrölt barnarízs lisztet vagy lucerna port alkalmaznak. A G&G készítmények túlnyomó többsége alkalmas vegánoknak és vegetáriánusoknak is.

A több, mint 50 éves szakmai tapasztalat alapján, válogatott, minőségi alapanyagokból készített formulák biztosítják a probléma mentes, könnyű fogyasztást, a gyors, nagy arányú felszívódást, és a hatékony eredményeket. 


Öszetevők 1 növényi kapszulában:

C60-as faszén keményfából 350mg 


Alkalmas vegetáriánusoknak, vegánoknak?

igen, vegánoknak is


Szedési javaslat:

3x1 kapszula naponta (vagy, ahogy az Ön egészségügyi szakembere rendeli), illetve a 4R Béltisztító Program részeként, ahogy a szedési útmutatóban szerepel

A termék életvitelszerű, hosszútávú szedése nem javasolt.  

Figyelmeztetések:
A készítmény szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A szedési javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A dobozt gyermekek elől gondosan elzárva kell tartani! Száraz, hűvös helyen tartandó! Minőségét megőrzi a dobozon feltüntetett időpontig (eredeti angol címke jobb alsó sarka (nap/hó/év)) A legtöbb készítmény átlagos minőség megőrzési ideje kb.1-2 év. Terhes vagy szoptatós anyák, továbbá bárki, aki orvosi kezelés alatt áll, vagy erre szorul, konzultáljon kezelőorvosával!

Írjon véleményt

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: