Hírlevél
*Név:

*E-mail cím:


Yin-Yang készítmények

 Bőrápolás a természet erejével

Az üzletek polcai első ránézésre nem szűkölködnek a természetes hatóanyagokat – növényi kivonatokat, vitaminokat, ásványi anyagokat, stb. – tartalmazó kozmetikumokban. Ezt a képet erősítik az ilyen termékeket hirdető, méregdrágán elkészített profi reklámok is. A látszat azonban csal! Valójában a legtöbb kommersz kozmetikum esetében a reklámokban és a címkén kiemelt természetes összetevők csak jelzés értékkel találhatók meg a készítményekben és velük csak álcázni próbálják a termék kb.98%-át kitevő egészségtelen, sőt sokszor kifejezetten mérgező kőolajszármazékokat és szintetikus vegyipari hatóanyagokat. Ezek a kemikáliák a bőrön keresztül felszívódva ugyanúgy bekerülnek szervezetünkbe mintha megettük, megittuk volna őket. Irritálják a bőrt, a szemet, a tüdőt, kiütéseket és hajhullást okoznak, allergiás reakciókat váltanak ki, fejfájást, émelygést, levertséget idézhetnek elő, sőt akár rákkeltőek is lehetnek.

A kőolajszármazékokból készített kommersz kozmetikumokkal szemben az angol G&G által gyártott YinYang kozmetikum család

  • 100%-ban mentes mindenfajta káros és szintetikus vegyi anyagtól 
  • megfelelő mennyiségekben tartalmazza a kizárólag természetes
  • csak vadon termett vagy bio-termesztésű, tehát vegyszermentes és hatóanyagokat élelmiszer tisztaságú növényekből készül 
  • 100%-ban vegetáriánus, azaz nem tartalmaz állati eredetű anyagokat.

A YinYang kozmetikum család termékeit a legmagasabb minőségi standardoknak megfelelően, nagy szakértelemmel és kizárólag kézzel készítik. Az élővilág tiszteletben tartásával egyik készítményt sem tesztelték állatokon.

 

Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.