Hírlevél
*Név:

*E-mail cím:


Osteoaid (Csonttámogató Formula) 60 kapszula (G&G)

Ár: 9.900 Ft
Gyártó: G&G Vitamins
Cikkszám: 53757
Értékelés
0 vélemény
Kosárba

Az összes nagyágyú egy kapszulában az erős csontokért

 

Termékleírás

A csontok képződése már az embrionális szakaszban elindul, először a szerves, majd a szervetlen állomány alakul ki. Gyermekkorban a csontképző sejtek építik a csontszövetet, melyben a szivacsos állomány szerkezete az élet során a terhelésnek megfelelően újra és újra átrendeződhet. Ebben a csontfaló sejteknek is nélkülözhetetlen szerepe van. A csontok végleges állományukat
25-30 éves korra érik el. A felnőtt ember szervezetében a két sejttípus aktivitása egyensúlyban van, azaz a csonttömeg változatlan. A maximális csonttömeg elérése után megkezdődik a csökkenés, a csontfaló sejtek elkezdik pusztítani a csontállományt, ami által fokozatosan csökken a csonttömeg. A csontritkulás egy olyan anyagcsere betegség, amelyben a csontokat építő és bontó szakasz közötti összhang felbomlik és ennek következtében a csontképződés lelassul, a leépülés fokozódik, ezért a csontozat mennyisége csökken, az összetétele pedig romlik. Ezen az állapoton segít a G&G által kifejlesztett új Osteoaid (csonttámogató) formula, ami az összes olyan ismert és szükséges hatóanyagot tartalmazza, melyek együttesen az erős és egészséges csontozat fenntartásához nélkülözhetetlenek.

Lássuk, milyen összetevőket tartalmaz a formula!

Kurkuma: kurkumin tartalma révén gátolja a csontfaló sejtek (osteoclast) túlműködését, ezáltal hozzájárul az építő és bontó szakasz összhangjának helyreállításához. 

Aquamin F: az Atlanti-óceán északi részén a tengerfenékből kitermelt multiminerál tartalmú mikroalga, amely élete során különböző csonterősítő ásványi anyagokat halmoz fel magában.
Legnagyobb mértékben kalciumot és magnéziumot tartalmaz. 

Magnézium: a megfelelő magnézium koncentráció szükséges a D-vitamin vesében történő aktiválódásához, közvetve a kalcium homeosztázis fenntartásához, a csontok megfelelő
mineralizációjához és regenerációjához. 

Cink: a cink aktivizálja a csontképződést az oszteoblasztokban, azokban a sejtekben, amelyek a csontképződésért felelősek, míg a csontszövetet lebontó sejtek tevékenységét gátolja.

Bór: csökkenti a kalcium és a foszfor vesztését, ezáltal fokozza a csontsűrűséget.

K2: a csontépítő oszteoblaszt sejtek K-vitamin jelenlétében állítják elő az oszteokalcin nevű fehérjét. Ez a fehérje képes kapcsolni a kalciumot a csontmátrixhoz és felelős az egészséges
csontok felépüléséért. Az oszteokalcin egy K-vitamin függő fehérje, ami azt jelenti, hogy a megfelelő működéséhez elegendő K2-vitaminra van szüksége.

D3-vitamin: létfontosságú a csontépítő kalcium felszívódásához és a csontokba való beépüléséhez. Elősegíti a csontképzést és stimulálja a csontsejteket.

Glükozamin és Kondroitin szulfát: serkentik az új csontképződést és segítenek megőrizni a csontokat körülvevő ízületi porcok épségét.

Ez a készítmény a G&G által kifejlesztett és szabadalmaztatott speciális TRUFILTM kapszulázási eljárásmóddal készült. Ez a forradalmi technológia lehetővé teszi, hogy a termék csak az aktív hatóanyagokat tartalmazza, és semmi mást! Ezért a készítmény nem tartalmaz semmilyen mesterséges vivőanyagot, kötőanyagot, töltőanyagot, hordozóanyagot, tömegnövelő szert, szinezéket vagy tartósítószert. Szintén nem tartalmaz cukrot, élesztőt, glutént, gabonát vagy laktózt. Garantált antiallergén formula.

Az összetevők 100% természetes alapúak és a termékek jelentős részében növényi eredetűek. A gyógynövény készítmények esetében jónéhány kivonat organikus (bio-) tisztaságú, melyet a címke külön jelez.  A gyártás során semmilyen hőt nem alkalmaznak. A kapszulahéj, amibe az aktív hatóanyagok kerülnek, minden esetben növényi eredetű. Bizonyos kapszulás G&G termékeknél természetes alapként, kövön őrölt barnarízs lisztet vagy lucerna port alkalmaznak. A G&G készítmények túlnyomó többsége alkalmas vegánoknak és vegetáriánusoknak is.

A több, mint 50 éves szakmai tapasztalat alapján, válogatott, minőségi alapanyagokból készített formulák biztosítják a probléma mentes, könnyű fogyasztást, a gyors, nagy arányú felszívódást, és a hatékony eredményeket. 


Öszetevők (1 kapszulában):

glükozamin szulfát 2KCl 280mg, Kurkuma (95% kurkumin), 150mg, kondroitin szulfát (halból) 75mg, Aquamin F (kalcium karbonát, magnézium karbonát és nyomelemek) 60mg, magnézium
(citrát) 10mg, cink (pikolinát) 5mg, bór 1mg, K2-vitamin (MK7) 75 μg, D3-vitamin 800 NE


Alkalmas vegetáriánusoknak, vegánoknak?

nem


Szedési javaslat:

Napi 1 kapszula étkezés közben vagy után

Figyelmeztetések:
A készítmény szedése nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A szedési javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A dobozt gyermekek elől gondosan elzárva kell tartani! Száraz, hűvös helyen tartandó! Minőségét megőrzi a dobozon feltüntetett időpontig (eredeti angol címke jobb alsó sarka (nap/hó/év)) A legtöbb készítmény átlagos minőség megőrzési ideje kb.1-2 év. Terhes vagy szoptatós anyák, továbbá bárki, aki orvosi kezelés alatt áll, vagy erre szorul, konzultáljon kezelőorvosával!

Írjon véleményt

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: