Hírlevél
*Név:

*E-mail cím:


Zuhanyszűrő szett (Puricom)

Ár: 8.900 Ft
Cikkszám: 68786
Értékelés
0 vélemény
Kosárba

A zuhany- és fürdővíztisztító szűrő semlegesíti az egészségre ártalmas klórt, megszűri a nehézfémeket és más szennyeződéseket (mint pl. arzén, ólom, higany), és elpusztítja a baktériumokat, gombákat. Ezzel megelőzi a hajhullást, a bőr kiszáradását,  kipirosodását és a kellemetlen bőrviszketést,illetve a klór okozta piros foltok kialakulását. A többlépcsős zuhany- és fürdővíztisztító szűrő könnyen felszerelhető minden zuhanycsatlakozóra és a zuhanypanelekre is. 

A zuhanyaszűrő tisztítási fokozatai

1. aktív szén réteg
Az aktív szén eltávolítja a vízből a zavarosságot és elszíneződést okozó lebegőanyagokat (pl. rozsda, homok, iszap), szerves anyagokat, amelyek a kellemetlen szagok és ízek okozói. Az aktív szén réteg eltávolítja az aktív klórt és a veszélyes klórvegyületeket, mint a trihalometán és a trihaloetilén.

2. réz-cink ötvözet réteg
Csökkenti, illetve eltávolítja a klórt, a hidrogén-szulfidot, a fémeket, a nehézfémeket és akadályozza a baktériumok, az algák és a gombák elszaporodását. A zuhanyvízből a klór 90-95%-át távolítja el. 

3. kalcium szulfit réteg
A kalcium-szulfit a klór és a kloroform kiszűrésére alkalmas.


Termékinformáció:

• A készülék számottevően nem csökkenti a zuhanyvíz nyomását. A zuhanyszűrőt maximum 60 celsius fok hőmérsékletű fürdővíz szűrésére tervezték.

• Az indulókészlet tartalmazza a komplett szűrőegységet az első szűrőbetéttel, két könyökidomot, és a tömítéseket, amelyek segítségével a készülék a legtöbb fürdőszobai környezetbe könnyen beilleszthető.

• A szűrőbetét hatásfoka 30.000 liter fürdővíz megtisztítása után csökkenni kezd, ezért javasoljuk a fenti mennyiség szűrését követően lecserélni. Ez a mennyiség egy átlagos, négyfős háztartás 6-12 hónapos fürdővízfogyasztásának felel meg.

Írjon véleményt

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: