Hírlevél
*Név:

*E-mail cím:


Legújabb termékek
Akció
ElektroMax elektrolit italpor (30 adag)
6.900 Ft 5.900 Ft
Akció
Teljes Spektrumú Aminosav Komplex (szabad kötésű) 200g por (G&G)
11.900 Ft 9.500 Ft
Akció
Mega Minus multivitamin 60 kapszula (G&G)
9.400 Ft 7.500 Ft
Akció
Beauty Collagen 60 kapszula (G&G)
5.700 Ft 4.500 Ft

Magunkról

Elan-Vital Természetes Egészség Központ

A vezetőség a G&G igazgatójávalKözpontunk 2006 tavaszi megnyitása óta fogadja folyamatosan a testi-lelki javulásra vágyókat. Ahogy a nevünk is jelzi, a természetes módszerek és anyagok hívei vagyunk, így elsősorban vitaminokkal illetve egyéb étrend-kiegészítőkkel, vízszűrő és lúgosító berendezésekkel, továbbá természetes kozmetikumokkal foglalkozunk. Magyarországon egyedülálló vitaminhiány tesztünket az elmúlt évek során több, mint húszezren csinálták meg, és az ingyenes személyes konzultáció után, közülük rengetegen léptek a természetes egészség eléréséhez vezető útra. Javulásaikról a Sikerbeszámolók menüpontban olvashat. 

Központunkban a személyre szabott csomagok összeállításához a patinás G&G vitaminokat használjuk. A London melleti cég 1965 óta gyárt kis szériában 100% természetes alapú készítményeket orvosoknak és természetgyógyászoknak. Kizárólag rendszeresen az EU-ban bevizsgált, ellenőrzött és válogatott alapanyagokból, adalékanyag mentes növényi kapszulákba zárva érkeznek a készítmények egyenesen Angliából Budapestre. A tisztaság, a jó felszívódás és a hatékonyság pedig garantált.

A G&G étrend-kiegészítőkről további részleteket tudhat meg a Miért a G&G-t válassza? menüpontban.

A vitaminhiányteszt eredményei alapján összeállított személyre szabott csomagok precizitása és az angol G&G vitaminok minősége együtt nyerő páros. Tapasztalja meg Ön is a javulást!

Töltse ki a tesztet most!