Hírlevél
*Név:

*E-mail cím:


Akciós termékek

ITT A BLACK FRIDAY! 10-50% kedvezmény több, mint 100-féle G&G étrend-kiegészító termékre csak 3 napig, november 29. vasárnap éjfélig!
Amíg a készlet tart! A letölthető akciós árlistáért kattintson ide!
AZ AKCIÓS TERMÉKEK MEGVÁSÁRLÁSÁHOZ GÖRGESSEN LEJJEBB!

 

Tudnivalók a Black Friday akciónkról

A fenti, letölthető lista tartalmazza az akció keretében megvásárolható kedvezményes G&G termékeket. A kedvezmények mértéke az érvényes listaárhoz képest -10% és -50% közé esik.

A termékek kétféle módon vásárolhatóak meg:

1) november 27-én pénteken 10-19h-ig (a normál nyitva tartáson túl este 7h-ig!) és november 28-án szombaton 10-15h-ig személyesen üzletünkben a 1075 Budapest Síp u. 6. szám alatti Elan-Vital Természetes Egészség Központban.

2) webáruházunkban november 27-29-ig, péntektől-vasárnap éjfélig a szokásos szállítási és fizetési opciókkal. Tehát lehetősége van a kedvezményes termékek megvásárlására a hétvége alatt is, ha esetleg a pénteki (és szombati) rohanásban nem jutna ideje eljönni hozzánk vagy leadni rendelését!

KÉNYELMI TIPP: Adja le rendelését webáruházunkban „személyes átvétel” opcióval december 1. vasárnap éjfélig! Mi félretesszük Önnek a megrendelt termékeket, melyeket december 4. péntek 18h-ig nyitvatartási időben átvehet a 1075 Bp. Síp u. 6. szám alatti üzletünkben.

Készlet info

A kedvezményes árak a készletek erejéig érvényesek. Bizonyos termékekből lehetőség van a jelenlegi akciós készletünk pótlására, így ezeket a készítményeket – ha átmenetileg el is fogynak – egy új készletből egy későbbi időpontban biztosítani tudjuk az Ön számára az alább meghirdetett kedvezményes árakon. Más termékek akciós készlete egyszeri és nem pótolható, így azok elfogyása után a kedvezményes ár nem lesz többé elérhető. A megrendeléseket időrendi sorrendben teljesítjük.

Egyéb szabályok

A Black Friday akcióban szereplő kedvezményes árakból semmilyen további kedvezmény nem vonható le, beleértve ebbe a különböző vásárlási utalványok érvényesítését is! A Black Friday akció kedvezményei semmilyen más akciós ajánlattal nem összevonhatóak. A Black Friday akció viszonteladóink számára nem elérhető. 

Jelenleg nincs akciós termékünk.