Hírlevél
*Név:

*E-mail cím:


Legújabb termékek

50 éves a G&G vitamin

Ez a pillanat is elérkezett, a G&G vitamin 50 éves lett. 

Ötven  év,  fél  évszázad  hosszú  idő.  Egy  régi  szólás  szerint  az  aranyon  nem  fog  a  rozsda. És tényleg, a G&G vitaminok manapság is ugyanolyan fénnyel tündökölnek az étrend-kiegészítők tengerében, mint évtizedekkel ezelőtt, amikor útjukra indította őket az alapító házaspár, Sheila és David Gaiman. Nem véletlenül, hiszen az évek során egyre magasabb és magasabb minőségi szintre emelt gyártás és ennek eredményeként a tiszta, természetes és hatékony vitamin kapszulák önmagukért beszélnek. Nem kellettek drága reklámok vagy értékesítői fogások - a személyes tapasztalat, az eredmények és a fogyasztói ajánlások együtt elegek voltak a sikerhez.

Igen, a G&G vitamin más, mint a többi. 

Le lehet vezetni hosszan, tudományosan, hogy miért és más fórumokon meg is tesszük ezt, de summázva elég, ha annyit mondunk: „Érezni a különbséget!

…és aki szedett már G&G vitaminokat, az tudja miről beszélünk! 

Fogadják szeretettel rövid beszámolónkat a jubileumi partiról!

 

50 éves jubileum: aranylakodalom G&G módra 

A G&G vitamin 2015-ben ünnepelte 50 éves jubileumát, melynek alkalmából egy rendhagyó partit szerveztek a London melletti Busses bio-farmon. Mint magyarországi kizárólagos partner, mi is a meghívottak között voltunk és persze örömmel tettünk eleget kötelezettségünknek. Nem ez volt az első látogatásunk a G&G-nél, a vezetőség nagy részével évek óta már szinte baráti a viszonyunk, mégis egyfajta várakozás teli izgatottság lett úrrá rajtunk az oda út során. Kikkel fogunk találkozni? Milyen lesz a rendezvény? Lesz-e valamilyen meglepetés? Mindezekre hamarosan választ kaptunk és ezúttal sem csalódtunk a G&G stílusában.

Maga a parti egy pénteki napra esett, de mi már csütörtökön megérkeztünk a G&G főhadiszállásának is helyet adó East Grinstead festői kisvárosába, ugyanis a különböző országokból érkező üzleti partnerek programja egy nappal korábban kezdődött. Pont az egyik európai kánikula hullám idejére esett az utunk, ezért a szokásosnál jóval melegebb volt és az eső sem esett három napig, ami azért furcsának tűnt Angliában. Először részt vehettünk egy hivatalos gyárlátogatáson, ahol bemutatták nekünk hogyan és hol készülnek a G&G vitaminok. Estére pedig vacsorameghívást kaptunk a kisváros legrégebbi és leghíresebb pub-jába , ahol a G&G teljes vezérkara is részt vett. A jó hangulatú találkozó fénypontja az volt, amikor számunkra teljesen váratlanul megjelent az étteremben Sheila Gaiman, a G&G egyik ikonikus alapítója és ő is csatlakozott társaságunkhoz. Felejthetetlen élmény volt!

Másnap egy rövid délelőtti szabadprogram után autót küldtek értünk a szervezők és kb. fél óra múlva már a parti helyszínén voltunk. Ha nem a G&G-ről lenne szó, az ember azt gondolná, hogy biztos egy elegáns belvárosi bálteremben tartott, öltönyt és kosztümöt igénylő, látványos partira fog érkezni. Hát nem. Ennek pont az ellenkezőjében volt részünk és kellemesen csalódtunk. A helyszín, a Busses Organic Farm, kb. negyedórára a várostól, gyönyörű zöld környezetben, egy erdős részekkel körbevett réten helyezkedett el. Tiszta levegő, gyönyörű növényzet, tömörfa épületek és minden bio, természetes, vegyszermentes – pont olyan, ami jól illik a G&G világához, hiszen a vitaminok terén ők is ezt képviselik. A farm természetesen rendezvény helyszínként is üzemel, így mindent, ami egy ilyen partihoz kell, bekészítettek: esztétikusan megterített asztalok a nagyteremben, színpad a beszédekhez, hangszerek a zenekarnak, a kertben felállított szabadkonyha, ahol a finom ételek frissen készültek, zöldség-gyümölcs koktélbár, ahol egyénileg mixelték az összeválogatott finomságokat, és még egy golf játék is, ahol a farm melletti halastóban elhelyezett karikákba kellett (volna) beletalálnunk. …hát ezt még gyakorolni kell!

A rendezvény hibátlanul lezajlott: voltak ünnepi beszédek, díjátadás, munkatársak elismerése, jubileumi torta, evés-ivás, zene, tánc és játék. Piacra dobtak új termékeket, bejelentették  egy  új,  modern  és  az  eddiginél  nagyobb belvárosi üzlet megnyitását. Minden résztvevő kapott céges ajándékcsomagot, amely tartalmazott egy gyönyörű jubileumi brosúrát is. És még sorolhatnánk...

Akiket viszont szeretnénk kiemelni, azok a G&G munkatársai voltak. Messziről látszott, hogy jó barátságban vannak egymással. Nem csak úgy felszinesen, hanem őszintén és mélyen. Olyan volt közöttük lenni, mintha otthon lennénk. Ahogy Sheila Gaiman is mondta a későbbi interjúban, ők tényleg egy nagy család, nem csak egy munkatársi gárda. A cégalapító Gaiman házaspár által 50 éve elindított családi vállalkozás szellemiségének megtestesítői: őszinték, nyíltak, tiszták és etikusak. Ők gyártják nekünk a G&G termékeket és ez a legjobb dolog, ami egy vitaminnal történhet.