Hírlevél
*Név:

*E-mail cím:


Legújabb termékek

A tesztről

A Magyarországon egyedülálló Elan-Vital Vitaminhiány Tesztet egy német természetgyógyász csoport dolgozta ki a 2000-es évek elején. Itt nem egy műszeres vizsgálatról van szó, hanem egy 128 kérdésből álló átfogó felmérésről. A kérdésekre igen/nem válaszok adhatók a gyors számítógépes feldolgozás kedvéért, és így a kitöltés sem tart tovább 10-15 percnél.  

A cél a már meglévő hiánytünetek és az életmódból fakadó rizikófaktorok feltárása. Az adott válaszok kiértékelésénél a program figyelembe veszi az életkort, a nemet, a testsúlyt és a testmagasságot is. Ez többek között azért is fontos, mert a végeredmény egy olyan oszlop diagramm, amely megmutatja, hogy melyik vitaminból és ásványi anyagból személyre szabottan Önnek milyen mennyiséget kell napi szinten pótolnia.

Bár nyilvánvalóan tesztelés nélkül is meghatározhatók bizonyos mértékig az általánosan szükséges vitaminok és ásványi anyagok, mégis a teszteredmények alapján összeállított, személyre szabott csomagok hatékonysága ügyfeleink elmondása szerint is érezhetően nagyobb. Köszönhetően a német teszt precizitásának, olyan speciális, nem mindenkire jellemző típusú és nagyságú hiányállapotokra derülhet fény, amelyek -ha jelen vannak valakinél- sok-sok éve fennálló és szűnni nem akaró testi tüneteket, problémákat okozhatnak.

Miután a hiányállapot feltárult, a személyre szabott vitaminszedési program segítségével a problémák enyhülhetnek vagy akár teljesen meg is szünhetnek.

A Vitaminhiány Teszt eredményét kizárólag személyes konzultáció keretében közöljük. Tudjon meg többet!