Hírlevél
*Név:

*E-mail cím:


Miért a G&G-t válassza?

 

 

MIBEN MÁS A G&G?

A készítmények a G&G által kifejlesztett és szabadalmaztatott speciális TRUFILTM kapszulázási eljárásmóddal készülnek. Ez a forradalmi technológia lehetôvé teszi, hogy a növényi kapszula csak az aktív hatóanyagokat tartalmazza, és semmi mást! Ezért a készítményeink NEM tartalmaznak semmilyen mesterséges vivôanyagot, kötôanyagot, töltôanyagot, hordozóanyagot, tömegnövelô szert, színezéket vagy tartósítószert. Szintén NEM tartalmaznak cukrot, élesztôt, glutént, gabonát vagy laktózt. Garantált anti-allergén termékek.

A G&G készítmények 100% természetes alapúak és a termékek jelentôs részben növényi eredetûek. A gyógynövény készítmények esetében jó néhány kivonat organikus (bio-) tisztaságú, melyet a címke külön jelez. A gyártás során semmilyen hôt nem alkalmaznak. A kapszulahéj, amibe az aktív hatóanyagok kerülnek, minden esetben növényi eredetû. Bizonyos kapszulás G&G termékeknél természetes alapként, kövön ôrölt barnarizs lisztet vagy lucerna port alkalmaznak. A G&G készítmények túlnyomó többsége alkalmas vegánoknak és vegetáriánusoknak is. 

Az 50 éves szakmai tapasztalat alapján, válogatott, minôségi alapanyagokból készített formulák biztosítják a probléma mentes, könnyû fogyasztást, a gyors, nagy arányú felszívódást, és a hatékony eredményeket.


 

Fontos szempontok a jó minőségű vitamin kiválasztásához:

  • Csak és kizárólag természetes alapú készítményt vásároljunk, óvakodjunk a szintetikus vitaminoktól, mivel ezek felszívódása és hatásfoka nem megfelelő. Kis túlzással csak kidobjuk a pénzünket az ablakon…
  • Érdemes megnézni, hogy az adott terméket melyik országban gyártották. Gyakran előfordul, hogy a jól hangzó márkanév igazából alacsony minőséget takar és például kínai vagy esetleg indiai vitamin lapul a szép csomagolás mögött. Ezek megbízhatósága és tisztasága enyhén szólva is kétséges. Ne kockáztasson! Az egészségéről van szó!
  • Sok esetben az alacsonyabb ár alacsony minőséget is takar. Sajnos több dokumentált esetet is ismer a szakma, amikor egyes távol-keleti készítményekről kiderült, hogy nehézfémekkel voltak szennyezve. Sőt, olyanról is tudunk, amikor például a dobozon feltüntetett 500mg helyett csak 2-300mg C-vitamin hatóanyagot tartalmazott egy kínai készítmény. Egy ruhát, amiről utóbb kiderül, hogy rossz minőségű, legfeljebb rossz szájízzel kidobunk, de amit egyszer már lenyeltünk, azt nem lehet visszavenni. Válasszon ellenőrzött európai gyártó által készített termékeket!
  • Gyártó országtól függetlenül kerüljük a tablettás, esetleg drazsés készítményeket, mivel ezek nemkívánatos és sokszor káros mesterséges színezőanyagokat, vivőanyagokat és adalékanyagokat tartalmaznak. Ennél is fontosabb, hogy a kavics keménységű tablettás készítmények felszívódása rendkívül rossz, sok esetben csak 10-20%-os a hasznosulási arány. A dobozon feltüntetett mennyiség nem egyenlő az Ön szervezetében ténylegesen hasznosuló mennyiséggel!
  • Felszívódás szempontjából ideális választás a jó minőségű kapszulás termékek és porok, de itt is keressük a természetes, növényi készítményeket!
  • Az ár érték arányt is fontos megvizsgálni. Sok esetben az elsőre olcsónak tűnő vitamin termékről az alaposabb számolás után kiderül, hogy mennyiségileg nagyon kevés hatóanyagot tartalmaz és a kiszerelés is csalóka lehet. Mindig nézzük meg, hogy hány darabos a készítmény és mennyi vitamint tartalmaz egy kapszula vagy tabletta! A számolás után sokszor az elsőre drágábbnak tűnő termékről kiderül, hogy valójában azt éri meg jobban megvenni!

 

Tények, amit a G&G termékekről feltétlenül tudnia kell!

A G&G vitaminokat kizárólag Angliában gyártják immár 50 éve, ugyanabban a London melletti angol kisvárosban, ugyanaz a családi vállalkozás, ugyanazon a minőségi színvonalon, független gyártóként, megalkuvások nélkül. Ugyanazok a kipróbált, megbízható beszállítók, ugyanazok a válogatott minőségi alapanyagok, ugyanazok az évtizedek óta bevált professzionális formulák. A cél nem a legolcsóbb termék leggyorsabb előállítása olyan "modern technológiával", amely akár a fogyasztó hátrányára is van, hanem az elérhető legtisztább és leghatékonyabb vitamin formulák megkreálása elérhető, korrekt árakon.

Megbízhatóság, tisztesség, stabilitás és kitartás a minőségi étrend kiegészítők mellett:

...ez a G&G 50 éve.


AMITŐL MEGÓVJUK ÖNT:                                                                                            

- szintetikus vitaminok - KIZÁRVA!                                                                                 

- mesterséges adalék-, hordozó-, színező- és töltőanyagok – KIZÁRVA!                           

- laktóz, gabona, glutén, élesztő, cukor – KIZÁRVA!                                                        

- hő kezelt termékek – KIZÁRVA!                                                                                  

- nagy, nehezen lenyelhető tabletták – KIZÁRVA!                                                             

- allergiás reakciók – KIZÁRVA!                                     

- kellemetlen, émelyítő szagok – KIZÁRVA!                                                     

- negatív mellékhatások (puffadás, hányinger, émelygés) – KIZÁRVA!                                                                                 

- elégtelen mennyiségű hatóanyag tartalom – KIZÁRVA!                                                   

- rossz felszívódás, alacsony hatásfok – KIZÁRVA!                                                         


AMIT GARANTÁLTAN MEGKAP TŐLÜNK :

- csak természetes alapanyagokból kivont összetevők – IGEN!

- kizárólag növényi eredetű „zöldség” kapszulák – IGEN!

- szabadalmaztatott TRUFIL™ kapszulázási eljárásmód, hogy a termékek csak az aktív hatóanyagokat tartalmazzák – IGEN!

- közel 100%-ban vegetáriánus és vegán termékek – IGEN!

- organikus (bio) termesztésből származó alapanyagok – IGEN!

- több mint 45 éves tapasztalat és szaktudás alapján készített receptek és formulák – IGEN!

- könnyen, problémamentesen lenyelhető készítmények – IGEN!

- kiváló felszívódás, mindenfajta mellékhatás nélkül – IGEN!

Nem véletlen tehát, hogy a több tízezer elégedett fogyasztó mellett, a G&G termékeket már világszerte több száz privát orvos, természetgyógyász, sőt magánklinika és kórház is használja. Ön is tudja, hogy ezek a szakemberek nem a jól hangzó reklámok, hanem a szakmai tények alapján döntenek, és nem alkalmaznak kommersz, rossz minőségű termékeket. Ami nekik jó, abban Ön sem fog csalódni…

Ha fontos Önnek a minőség, fogyasszon továbbra is G&G vitaminokat!