Hírlevél
*Név:

*E-mail cím:


4OCEAN bokalánc Go Fish - koral

Ár: 7.600 Ft
Cikkszám: 46738
Értékelés
0 vélemény
Raktárkészlet 6
Kosárba

1 karkötő megvásárlása = 1 font (kb. ½ kg) műanyag szemét eltávolítása az óceánból 

 

Az Ellen MacArthur Alapítvány kutatása szerint évente 5-13 millió tonna műanyagszemét kerül a világ óceánjaiba, ahonnan aztán a tengeri madarak, halak és egyéb teremtmények gyomrába jut. Ha a helyzet nem változik, 2050-re több lesz a műanyag az óceánokban, mint a hal. A szakértők arra figyelmeztetnek, hogy a táplálékláncon keresztül a műanyaghulladék egy része már megtalálta az útját az emberek tányérjába is. Hugo Tagholm, a Surfers Against Sewage munkatársa szerint a műanyagszennyezés lassan a klímaváltozáshoz hasonló súlyosságú fenyegetést fog jelenteni, mivel beszennyezi a bolygó minden természeti rendszerét és egyre több teremtményt veszélyeztet. Májusban a szakemberek csaknem 18 tonna műanyaghulladékot találtak a világ egyik legtávolabbi szigetén, a Csendes-óceán egyik lakatlan atollján, de az Északi-sarkvidék part menti területein és Európa leggyönyörűbb strandjain is megjelent már a műanyagszemét.

A fenti sorokat olvasva szinte minden környezettudatos emberben megszólal a belső hang, ami azt mondja, hogy ez szörnyű és tenni kellene valamit az óceánok műanyag szennyezése ellen! Azonban a problémát eddig sem a szándék hiánya, hanem inkább az okozta, hogy nem tudtuk kihez, hová forduljunk, ha segítségünket szerettük volna felajánlani. Van egy jó hírünk! Létezik egy elkötelezett csapat a világon, akik szó szerint azért tesznek nap mint nap, hogy tengereinkből, óceánjainkból kimerjék a műanyag szemetet és azt újrahasznosítsák. Ön pedig az ebből a műanyagból általuk gyártott karkötő megvásárlásával ½ kg műanyag tengeri szemét eltávolítását biztosíthatja!

Ráadásul a karkötő árából támogatást kap a karkötő csomagolásának hátlapján szereplő tengeri állatot, élőlényt (delfin, rozmár, bálna, tengeri teknős, cápa, korall, jeges medve, stb.) segítő szervezet is. Az állandóan kapható standard karkötő tengerkék, a különböző tengeri állatokat is támogató limitált változatok, melyek havonta jelennek meg, különböző színűek. A karkötő egy méretben kapható, mivel bármilyen csuklóméretre ráigazítható. Az Elan-Vital Természetes Egészség Központ a 4OCEAN Alapítvány együttműködő partnereként több, mint 40-féle karkötőt kínál támogatóinak, hogy kiválaszthassa az Önnek legjobban tetsző darabot. 

A karkötők az óceánokból, tengerekből kihalászott és újrahasznosított műanyagokból, Bali szigetén kézzel készülnek. Az unisex dizájn miatt hölgyek és urak egyaránt hordhatják. A karkötő dísze egy rozsdamentes acélból készült 4OCEAN charm is. 

Mentsük meg együtt az óceánok világát! Vásároljon most támogatói karkötőt! 

Írjon véleményt

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot:Akik ilyet vásároltak, ezeket is vették :