Hírlevél
*Név:

*E-mail cím:


Díjmentes nyári test diagnosztika

Jöjjön el Egészség Központunkba 2016. augusztus 31-ig és vegye igénybe díjmentesen az alábbi szolgáltatásainkat:
 
 
INGYENES VÉRNYOMÁS ÉS PULZUSMÉRÉS
 
Tudja meg, hogy magas-e a vérnyomása és megfelelő-e a pulzusa! A szív- és érrendszer egészsége létfontosságú! Ellenőrizze állapotát!
 
 
INGYENES VÉRCUKORSZINT MÉRÉS
 
A magas vércukorszintnek nincsenek jellegzetes tünetei, sokszor lassan, észrevétlenül alakul ki. Ha időben észreveszik, a megfelelő kezeléssel elkerülhető a cukorbetegség és annak olyan szövődményei, mint a vese-, ideg-, és szemkárosodás. Ellenőrizze időben vércukorszintjét!
 
 
INGYENES TESTTÖMEG ÖSSZETÉTEL ELEMZÉS*
 
- testtömeg
- testzsír százalék
- izomtömeg százalék
- zsigeri (belső) zsír szint
- BMI (testtömeg index)
- nyugalmi alapanyagcsere szint (kcal)
 
Tudta-e, hogy az úgynevezett viszceláris (zsigeri) zsírok azok, amelyek a hasüregben helyezkednek el és körülveszik a belső szerveket? Ellentétben a bőr alatti zsírpárnákkal, ezek magas szintje nem csak esztétikailag zavaró, hanem növelik a szív- és érrendszeri betegségek illetve a cukorbetegség kialakulásának kockázatát is. A klinikailag validált és orvostechnikai eszközként minősített OMRON BF511 készülékünk segítségével, egyetlen, rövid méréssel megtudhatja zsigeri zsír szintjét és további 5-féle mérési értéket. Ismerje meg teste belső összetételét és tegye meg a szükséges lépéseket egészsége érdekében!
 
 
Vágja ki a 2016 nyári Elan-Vital Magazinban található kupont, és hozza magával Síp utcai Központunkba!
A kupon felmutatásával 2016. augusztus 31-ig jogosulttá válik díjmentes diagnosztikai szolgáltatásaink igénybevételére. Ha valamilyen oknál fogva nem kapta meg postai úton terjesztett magazinunkat vagy még nem regisztrált vásárlónk, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!
 
A kupon családtagokra, barátokra, ismerősökre átruházható. Nincs vásárlási kötelezettség.
 
JÖJJÖN EL HOZZÁNK, ÉS VEGYE IGÉNYBE ÚJ SZOLGÁLTATÁSAINKAT!