Hírlevél
*Név:

*E-mail cím:


Foci EB tombola

INDUL A FOCI TOMBOLA!

Nagy örömünkre Magyarország az Európa-bajnoki pótselejtező visszavágóján 2-1-re legyőzte Norvégia válogatottját és ezzel 1972 után ismét kijutott a labdarúgó Európabajnokságra. A felnőtt nemzeti csapat 30 év után először szerepelhet valamilyen világeseményen. Ennek örömére Központunkban foci ünnepet tartunk.
 
Tombolánk keretében minden 5.000,- forint feletti vásárlás esetén húzhat a szerencsegömbünkből.
 
A kihúzható tombola szelvények különféle nyereményeket rejtenek:
 
bio-élelmiszerek (cukormentes csoki, keksz, xilites rágó, himalaya só, xilit, gyümölcsszeletek, vegán-paleo jégkrém, goji bogyó, stb)
 
bio-kozmetikumok (Faith in Nature sampon, Dermax sampon, testápoló, bio-mosogatószer, kecsketej szappan, kézkrém, stb.) 
 
foci EB-s feliratú ruhák (polók, mezek, shortok, sapka, labda, stb)
 
kedvezmény káryák 15% 20% 25% 30% és 40% kedvezménnyel
 
vásárlási utalványok 5000 Ft és 10.000 Ft értékben.
 
 
Játékunk az Európa-bajnokság ideje alatt tart (jún. 10 - júl 10.).
 
Tombolánkkal várunk minden kedves vásárlónkat!
 

Játékszabályzat
 

A tombolában azok a 18. életévüket betöltött, regisztrált vásárlóink vehetnek részt, aki 2016.június 10. és július 10. között legalább  bruttó 5.000.-Ft értékben vásárolnak személyesen Központunkban.

Egy személy naponta egyszer vehet részt a tombolában, melynek során egy alkalommal húzhat 1db tombola borítékot a pultra kihelyezett szerencse gömbből.

A tombola borítékok előre meghatározott arányban tárgynyereményeket, kedvezmény kártyákat és vásárlási utalványokat tartalmaznak.

A kedvezmény kártyák a húzás utáni első vásárlástól 2016. augusztus 31-ig érvényesek, és más kedvezményekkel nem összevonhatóak.

A vásárlási utalványok a húzás utáni első vásárlástól 2016. augusztus 31-ig, listaáron, egy összegben válthatóak be.

Tárgynyeremény húzása esetén a nyertes a tombolaszelvényen feltüntetett nyeremény csoport termékeiből szabadon választhat. 3-féle tárgynyeremény csoport van: bio-élelmiszerek, bio-kozmetikumok és foci EB-s ruházati cikkek, melyek termékei központunkban a vevőtérben ki vannak helyezve. 

A tárgynyeremények készpénzre nem válthatóak, de indokolt esetben azonos vagy kisebb értékű tárgynyereményre cserélhetőek.

Jó játékot kívánunk!