Csodák a G&G vitaminokkal

Csodák a G&G vitaminokkal

„A G&G vitaminok csodákat tesznek!

Nagy dózisúnak írt komplex vitaminokat szedtem hónapok óta. A+D, B1, B- komplex, C, E, ásványi anyag, nyomelem, kalcium, magnézium. Közben hullott a hajam. Bőröm száraz volt, viszketett. Szaporodtak a bokáim körül a visszerek, már szinte lila volt az egész bokám környéke - úgy, mint apámnál. Úgy látszik örökletes - nincs mit tenni...

Egy napon megjelent az aranyér. Fiatal korom óta ritkán előjött egy kicsit, aztán eltűnt. Most nem tűnt el. Három nap alatt nagy lett, mint még soha, és tönkrement az életem. Régóta féltem ettől, de ilyen szörnyűségre nem szamítottam.

Sem ülni, sem állni, sem mozogni nem volt jó, és folyamatosan nagyon kellemetlen érzésem volt. Pánikba estem. Kérdeztem egy orvost - megmondta, ez így marad, nincs rá gyógymód, és ha nagyon vigyázok, talán csökkenhet egyszer. Talán.

Utolsó reménnyel az Elan Vital központba mentem, visszerek ellen kértem vitaminokat. Tápanyaghiány tesztet sem töltöttem ki, rábíztam magamat a megérzéseimre, és a szakértő tanácsra.

Purity napi vitamin-csomagot, nyelv alatt felszívódó (sub-lingual) Koenzim Q10 port, Pycnogenol pure-t (egy extra erős antioxidáns) illetve külön még C-vitamint bioflavonoidokkal, és természetes E-vitamint kaptam.

Hét nap alatt az aranyér teljesen eltűnt, mintha sohase lett volna! Érzem, hogy soha nem fog visszatérni, kicsit sem!

Másfél hónap után a bokám környékén már csak néhány vékony visszér van, a bokám környéke fehér, mint kis koromban.

A hajam már nem hullik. A bőröm már nem száraz, nem viszket.

Bármilyen megterhelő ételt könnyedén feldolgoz a gyomrom.

Kevés alvás után is nagyon frissen, kipihenten ébredek. Van kedvem akár 6 órakor felkelni, pedig idáig egész életemben nehézséget okozott, gyűlöltem a korán kelést.

Ezek után, másfél hónap G&G vitamin szedésnél, a régi motorbalesetem műtéti helyén, a szemüregem mellett az orromnál egy fájó dudor jelent meg, a fájdalom kisugárzott. Az orvosok a baleset idején telenyomták a homloküregemet kémiai anyagokkal, amiket gyógyszereknek neveznek. A testem biztosan szabadulni akar ezek maradványaitól. Egyszer volt már hasonló dudor, sokkal kisebb, kórházban műtéttel távolították el.

Most nem ijedtem meg. Két nap múlva már nem fájt a dudor, sem a környéke, 1 hét után olyan kicsi, hogy alig lehet kitapintani. Tudom, el fog tűnni, és sose tér vissza!

Hosszú évtizedek után ismét hármasával lépek, ugrok a lépcsőkön.

Az autóból egy gyors mozdulattal kipattanok, ugyanígy, egy gyors mozdulattal bevágódom a vezetőülésre, de nem csapódok neki az ülésnek.

Egy tavalyi bokaficam miatt még mindig kissé duzzadt, bizonyos helyzetekben fájdalmas volt a bokám. Nem egész két hónap alatt a duzzanat megszűnt, hajlik minden irányban, és terhelhető. A minap 1 méter magasból leugrottam, és meg sem éreztem a bokámat. Mint gyerekkoromban, mindent bír.

Egyéb kis fájdalmak is eltűntek a testemből.

Már nem hiszek az öröklődésben. Nem hiszek az orvosoknak, sem a csillogó, drága műszereknek. Nem érdekelnek. Látványos hókusz-pókusz. Tévút.

Az egész közérzetem, hangulatom sokkal jobb. Érzem, hogy a testem ezentúl jó állapotban marad. A G&G vitaminok evését soha nem hagyom abba!”

G.Gy.