"A második nap után újra tudtam járni" - a személyreszabott G&G vitamincsomaggal

"A második nap után újra tudtam járni" - a személyreszabott G&G vitamincsomaggal

„Valamikor régen magam is foglalkoztam vitaminokkal, de bevallom őszintén , még akkor sem szedtem őket folyamatosan, mikor aztán marokszámra megtehettem volna. No de… eljött az a  szükségességi szint,  mikor is úgy döntöttem, felkeresem egy jó öreg cimborámat, akiben megbízom vitaminügyben, ha már egyszer arra szorultam . Mert történjen bármi is, én gyógyszerhez nem nyúlok, az biztos. Szóval  fiatal korom ellenére anno sikerült összehoznom egy jó kis trombózist a lábamban és ugyan majd 10 év telt el azóta, időről- időre előjön. Hát most nagyon előjött megint, mikor is rögtön  elmentem az Elan-Vital vitaminboltba. Öreg barátom, mikor meglátta, hogy bebicegek hozzá, rögtön a szárnyai alá vett. Megcsinált velem mindenféle tesztet, kielemzett előröl- hátulról, majd összeállított egy olyan kis csomagot, amitől …, hú …, hát az nem volt semmi! A MÁSODIK NAP UTÁN MÁR ÚJRA TUDTAM RENDESEN JÁRNI!

Szóval ahelyett, hogy elmentem volna a korházba és befeküdtem volna két hétre, hogy agyonszurkálják a hasfalam reggel-este minden nap, én inkább  úgy döntöttem, hogy az okát kezelem a bajoknak és nem csak eltüntetem a pillanatnyi fájdalmat. Mert tudom,hogy a testem hiányos ellátása okozza a felmerülő problémákat és ha csak gyógyszerezem magam, attól soha nem leszek jobban.

Nagyom köszönöm a segítségeteket! Sok-sok-sok-sok egészséges embert kívánok nektek, akik tudják, hogy ahhoz, hogy fenntartsák jó egészségüket, elengedhetetlen némi táplálék-kiegészítőt megetetni a testükkel. Sziasztok!”

Cs. Á.

A fenti esetben alkalmazott összeállítás: Mega2000 multivitamin, Omega3 kapsz., Kalcium-Magnézium italpor, Q10 nyelv alatti por