Vége a pánikbetegségnek a G&G Xtra Protection-el!

Vége a pánikbetegségnek a G&G Xtra Protection-el!

„Tisztelt G&G Vitamins! A sok sikeres beszámoló után gondoltam én is megírom a saját kis történetemet, hogy köszönetet mondjak Önöknek azért, hogy visszakaptam az életemet!
 
Az egész 3 éve, az érettségi előtt pár hónappal kezdődött. Éjszakánként arra riadtam fel, hogy szívrohamom van és nem biztos, hogy megérem a reggelt. Eleinte nem értettem mi lehet ennek az oka. Akinek elmondtam az legyintett rá egyet, hogy ilyen nincsen. Így bele kellett törődnöm, hogy a hátralévő életemet így fogom leélni. Minden nap egy ajándék és egyben egy újabb szenvedés volt. Édesapám halála után már nappal is jöttek a rosszullétek, nem értettem miért kell már 19 évesen is ennyit szenvednem. Úgy gondoltam, ez egy gyógyíthatatlan betegség - nem mertem elmenni az orvoshoz, nehogy szörnyű eredményeket mondjon. Véletlenül egy magazinban olvastam a pánikbetegségről, és a tünetek egyeztek. Édesanyám elvitt egy pszichológushoz, aki hivatalosan is megállapította, hogy pánikbeteg vagyok. Azt mondta, sosem múlik el teljesen. A kezelés után valamelyest jobban voltam, de még mindig voltak rosszulléteim, egyre újabbak jöttek elő. Most már a buszra sem nagyon tudtam felszállni, mert úgy éreztem, hogy nem kapok levegőt és elájulok. Kezdett nagyon kimeríteni ez az állandó rosszullét, mindig fáradt voltam, betegeskedtem, mindenhol csak kísérővel éreztem magamat biztonságban.
Egyik hétvégén sétáltam a városban és nem is tudom miért, de bementem az Elan-Vital Központba. Kitöltöttem a tesztet és kiderült, hogy majdnem mindegyik vitaminból rettentő nagy a hiányom, de főleg a magnéziumból és a B-vitaminokból, amik az idegrendszer működését szabályozzák. A szakértő egyből ajánlott is nekem egy személyre szabott csomagot, de diák lévén az olcsóbb megoldást választottam, egy doboz nyelv alatt oldódós Xtra Protectiont. Kicsit kételkedtem benne, hiszen ajánlottak már mindenféle gyógyteát, de semmi nem használt.

Ezzel a kis dobozzal visszakaptam a boldogságomat! Mióta szedem van életerőm és ami a legfontosabb: egyszer sem voltam rosszul!!!!!!!!! Csak az tudja, hogy ez mekkora öröm, aki pánikbeteg (volt). Az állandó halálfélelemmel való küszködés befeketítette a napjaimat. Azóta mindenkinek elmeséltem és ajánlottam a családban mindenkinek a G&G vitaminokat, de sajnos sokan hitetlenkednek, még így is, hogy egy rokon mondja.

A lekötelezettjük vagyok! Azóta beteg sem voltam, azelőtt minden kis megfázást elkaptam!! Pedig már kb. 1 éve szedem a multivitamin és most kezdtem el a Fizz C-t is, hogy még több C-vitamin és magnézium kerüljön a szervezetembe, ami télen különösen fontos. Köszönöm szépen még egyszer és üzenem azoknak, akik még nem próbálták ki ezeket a vitaminokat, hogy bízzanak bennük, mert ezek tényleg csodát művelnek!”

K.Zs.