Kiemelkedő sporteredmények az Executive napi csomaggal és aktív árpával

Kiemelkedő sporteredmények az Executive napi csomaggal és aktív árpával

"35 éves erőemelő vagyok, aki sohasem próbálta a doppingszereket, hanem az  egészséges táplálkozásban, és a kitartó munkában hitt.
Eredményeim, amikre a legbüszkébb vagyok: 2008-ban felnőtt magyar bajnok 82,5 kg-os kategóriában (IPF nevű szövetségnél), 2007-ben felnőtt világkupa győztes 82,5 kg-ban (AWPC nevű szövetségnél), valamint világcsúcstartó guggolásban - 290 kg, felhúzásban - 290 kg, és összetettben - 752,5 kg, a 82,5 kg-os kategóriában (AWPC nevű szövetségnél).
Eddig egyértelműen a Vitamingolyó kft által forgalmazott G&G féle vitaminok hozták nálam a legjobb hatást, amelyek nagyban hozzájárultak és ma is hozzájárulnak eredményeimhez. Különösen a nagy adagú napi csomagot és az árpát fogyasztom nagy mennyiségben.
Élsportolóként számomra nagyon fontos, hogy természetes alapanyagú, megfelelő dózisú vitaminokhoz és tápanyagokhoz jussak, és büszkén mondhassam továbbra is, hogy doppingmentesen érek el olyan eredményeket, amelyeket mások doppinggal sem tudtak utolérni. Köszönöm az itt dolgozó barátaimnak, hogy mindenkinek elérhetővé tették ezeket a vitaminokat.


                                                                                              Üdvözlettel:
                                                                                              Fekete Miklós
                                                                              Magyar Válogatott erőemelő