A sikeres dolgozat története

A sikeres dolgozat története

"Közel egy éve annak, hogy a véletlen a Síp utcába sodort, amin búval bélelten, lógó orral csoszogtam végig. Ekkor történt az a - nyugodtan mondhatom így - sorsfordító esemény, hogy az Elan-Vital munkatársa Tünde, energikusan és életvidáman elém toppant és egy ingyenes vitaminhiány tesztre invitált. Nos, mivel akkortájt nekem épp minden mindegy volt, belementem, és megírtam a tesztet. Kb. 5 nappal később jöttem vissza a teszt kiértékelésére, ahol megtudtam, hogy kb. minden fontos ásványi anyagból, nyomelemből és vitaminból súlyos hiányom van.

 

Tünde csak a tesztemet és az eredményeimet látta, de mégis olyan sebészpenge pontossággal elmondta a tüneteimet, hogy még abban az állapotomban is röhögni tudtam. Ezután ajánlotta a G&G Mega2000 multivitamint, ami igen jutányos ajánlatnak látszott, úgyhogy vittem egyet, azzal az éppen jellemző érdektelenséggel, hogy "Hát ha nem válik be, akkor is adtam már ki 5000 Ft-ot nagyobb hülyeségre is, mint vitamin!" 

 

Most, közel egy évvel később, azt kell írjam, életem egyik legjobb beruházása volt, mert a 3 hónapos kúra felénél már látványos életminőség-javulást tapasztaltam. Nem csak az életkedvem tért vissza, de az egyik legnagyobb siker az volt, hogy a vitaminszedés megkezdése előtt írott dolgozatom, amely anyagát 2,5 óra alvás után kétszer tudtam elolvasni, csúnya bukás lett, míg másfél hónappal később ugyanazon tárgy második dolgozatát ugyancsak kétszeri olvasás és 2,5 óra alvás után sikeresen megírtam.

 

Sok mindent írhatnék még, de fogytán a hely a papíron, ezért most csak ennyi: KÖSZÖNÖM! 

 

 Puszi, Ági

 

UI.: Csak Mega2000-et szedtem, napi 3x1 mennyiségben! 3 hónap után egy brutális energiabomba voltam, és ez kitartott a kúra után kb. még 6 hónapig, javarészt vitaminok nélkül!"