Hamarosan érkezik az új G&G termék dizájn

Hamarosan érkezik az új G&G termék dizájn

 

A tavalyi 50 éves jubileum ünneplésekor a G&G elindított egy több éves programot, melyet RELAUNCH-nak, magyarul ÚJRAINDÍTÁS-nak neveztek el. Ez gyakorlatilag a G&G termékpaletta teljes újrakiadását jelenti különböző változtatások bevezetésével. Ennek egyik lépése -ami minden terméket érinteni fog-, hogy teljesen megváltozik a dizájn: új doboz lesz és új címke, egy speciális több rétegű hologramos logóval. Változik továbbá a kiszerelés: az 50 és 100 kapszulásról átállunk a 60 és 120 kapszulás kiszerelésre. Természetesen így az árak is kedvezőbben alakulnak majd.

 

Lesznek további, teljesen új termékek és sok meglévő készítményük összetételét tovább javítják, amennyiben lehetséges megtartva a régi árat. Jó példa erre a Cardio napi csomag, melyet a régi 10mg-os helyett már az új 100mg-os Q10-el gyártanak, továbbá belekerült a csomagba egy L-arginin 500mg kapszula-mindezt változatlan áron adjuk. De említhetnénk a megújult Szuper Antioxidáns Plusz termékünket is, amely hasonlóan kibővült összetevőkkel, de a régi áron érkezik. És akkor az aminosav-kelátos ásványi anyag komplexről még nem is beszéltünk… Mivel a G&G-nél sok évvel ezelőtt minden a napi csomagokkal kezdődött, ezt a vonalat is tovább erősítik: hamarosan új napi csomagokkal fognak jelentkezni, többek között egy eye health (szemvédő) és egy anti-aging (öregedésgátló) csomaggal, melyek a legújabb, legkorszerűbb hatóanyagokat fogják tartalmazni.

 

Az új dizájnnal ellátott termékek az év során folyamatosan fognak érkezni, leváltva a régieket a készletek elfogyásával párhuzamosan.