Hatékony vitaminfelszívódás émelygés nélkül a G&G zöldségkapszuláival

Hatékony vitaminfelszívódás émelygés nélkül a G&G zöldségkapszuláival

„Évek óta rendszeres vitamin fogyasztó voltam. Nagyon sokféle vitamint kipróbáltam már. Kezdetben patikában kapható készítményeket szedtem, amiket időről-időre mindig valami kifogás miatt abbahagytam. Hol azt hallottam, hogy a vitaminoktól  hízni lehet (ami persze nem igaz), hol azt, hogy túladagolhatom. Efféle badarságokkal tömték a fejemet az ismerőseim, rokonaim. Ezért sosem voltam kitartó vitamin fogyasztó. Mindig tartottam valami buta, a társadalomban hamisan terjesztett valótlanságtól. Csak akkor szedtem ezeket amikor már beteg lettem és már „égett a ház”. Az volt mondva még az orvos által is, hogy csak akkor kell vitamin, amikor már szinte késő, amikor már baj van. Már tudom, hogy ez sem igaz! Mindig hittem jótékony hatásukban, de annak idején szinte semmi tudásom nem volt erről a témáról. Azt is csak jóval később tanultam meg, hogy amiket szedek azok nem tartalmaznak elegendő mennyiségű vitamint, ásványi anyagot. Igazából döbbenetes, hogy milyen kevés vitamint tartalmaz mondjuk egy patikai készítmény!

A Testvérem hívta fel a figyelmemet a nagy adag vitaminok szedésének fontosságára. Ő már akkoriban járatos volt ebben a témában.  Elkezdtem szedni különféle TABLETTÁS vitamin készítményeket. Sokáig fogyasztottam tablettákat, és persze eleinte teljesen jól voltam ezektől a tablettás vitaminoktól, aztán egy idő után azt figyeltem meg, hogy a gyomrom elkezdett fájni a bevétel után. Ha nem fájt, akkor meg folyton gyógyszerszagút böfögtem, a bőrömön szivárgott az erős vitamin szag, a vizeletem elviselhetetlenül büdös lett és valami fura színe is lett… A túl nagy méretű tabletta bevétele kész kínszenvedés volt!

Szóval bármelyik tablettás készítményt próbáltam, egy idő után rá sem bírtam nézni a vitaminokra, mert szó szerint elkapott a hányinger. Így hát abbahagytam a szedést egy időre, aztán megint szedni kezdtem, aztán ismét abbahagytam. Tisztában voltam a ténnyel, hogy nagy adag vitaminra van szükségem, de hiába, egy idő után a tablettákat képtelen voltam fogyasztani.

Aztán egy ismerősöm egyszer beszélt a G&G vitaminokról, hogy angol készítmények és hogy csak kapszulák vannak a napi csomagban. Azt is mondta, hogy jobb a felszívódásuk, mivel a G&G termékek kizárólag növényi eredetűek. Azt is mesélte, hogy van egy teszt, amivel meg tudják nézni, hogy mik a vitamin hiányaim. Ez érdekelt főleg, mivel már régóta szedtem másfajta vitaminokat és kíváncsi lettem, hogy mi újság velem.

Elmentem és kitöltöttem egy vitaminhiány tesztet és az eredmény több mint érdekes volt. Arra kellett hogy rájöjjek, hogy igencsak vannak hiányaim olyan vitaminokból amikre nem is gondoltam eddig.

Teljesen személyre szabott vitamin csomagot kaptam, ami a hiányaim alapján kijött. Kicsit félve kezdtem el szedni a G&G kapszulás vitaminokat. Attól tartottam, hogy talán ettől is gyomor panaszaim lesznek. Hát nem lettek! A bevétel könnyű, hiszen aprók a kapszulák. Szinte nincs szaga a vitaminoknak és nagyon természetesek.

Jó pár hónapja szedem és az a legjobb az egészben, hogy teljesen megszűnt a gyomor fájás, hányinger, böfögés, émelygés és minden olyan kellemetlenség, ami a tablettáktól volt. A G&G kapszuláknál SEMMI ilyen nincs!!!! Nagyon örülök, hogy a G&G zöldség kapszulákat használ, és ennyire a  természetességre törekszik! Nagyon jól érzem magam, fizikailag erősebb vagyok, szellemileg is többet bírok, nyugodtabban alszom, nem betegszem meg és még sorolhatnám.... Ami még nagyon jó érzés, hogy három hónap után megismételtem a tesztet és rengeteget javultak az értékeim. Én mindig is adtam arra, hogy amit megeszem és beszedek az a lehető legtermészetesebb legyen! A G&G helyettem is figyel erre és én bízom az angol precizitásukban! Már könnyű bíznom, hiszen nekem már bizonyítottak!

Családomnak, ismerőseimnek, barátaimnak szintén adtam már tesztet és többen közülük szintén a G&G vitaminokat szedik.

Köszönöm Nektek a segítséget!”

S.N.