Hírlevél
*Név:

*E-mail cím:


Születésnapi kedvezmény

 

Kedves Vásárlóink!

Jó hírünk van! A nagy sikerre való tekintettel 2017-ben is igénybe vehető a születésnapi kedvezmény!    

       

A születésnapi kedvezmény igénybevételének feltételei:

- A kedvezményt 18. életévüket betöltött személyek vehetik igénybe.

- A születésnap dátumát személyi igazolvánnyal vagy más hasonlóan hiteles okmánnyal igazolni kell. A születési dátumot rendszerünkben rögzítjük, amihez a kedvezményezett a születésnapi kedvezmény igénybe vételével automatikusan hozzájárul. Az Elan-Vital harmadik fél részére a személyes adatokat semmilyen körülmények között nem adja ki. 

- A születésnapi kedvezménnyel meglévő, regisztrált vásárlóinknak szeretnénk kedveskedni egyszer egy évben. Ezért a kedvezmény azoknak a kedves vásárlóinknak elérhető, akik az igénybevétel dátuma előtt legalább 30 nappal regisztráltak rendszerünkben. A regisztráció az első vásárláskor automatikusan megtörténik. Vásárlás nélkül nem lehet regisztrálni. Kizárólag a születésnapi kedvezményre való jogosultság megszerzése miatt, személyes vásárlás esetén nem lehet másik olyan személyt regisztrálni, aki nincs jelen az üzletben.

- A kedvezményt a születésnap dátuma előtt vagy után maximum 2 héttel lehet igénybe venni.

- A 30% kedvezmény a mindenkor érvényes listaárakból számítandó. 

- A 30% kedvezmény kizárólag a G&G étrend-kiegészítő termékekre vonatkozik. Egyéb termékekre a kedvezmény nem alkalmazható.

- A születésnapi kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható, pénzre nem váltható, át nem ruházható.

- A születésnapi kedvezmény egy személy részére egy naptári évben egyszer, egyösszegű vásárlás keretében vehető igénybe.

- Abban az esetben, ha a kedvezmény igénybevételekor egy vagy több igényelt termék nincs készleten, a termék(ek) előre kifizetésével a 30% kedvezmény a későbbi időpontban kiadott árukra is érvényes. 

 

A promóció időtartama: 2017. 01.01.-12.31. (+2 hét az igénybevételre, de a születésnap dátuma 2015-ben kell legyen)